Pagament dels rebuts ara també amb targeta bancària
Regalem una nit d’hotel als nostres clients

Una assegurança de vida per als nostres clients

Aquesta setmana hem llençat una nova campanya amb un producte molt competitiu de Vida. Aquesta campanya va dirigida als nostres clients, a excepció dels més grans de 65 anys o que ja tinguin una pòlissa de vida. El producte que compta amb la cobertura de defunció, el client podrà triar un capital des de 50.000-150.000 euros.

Embolicats en una situació extraordinària alhora que delicada, protegir la família es converteix en una prioritat. Per aquest motiu volem informar els nostres clients de la importància de contractar-ho. Per això, els oferirem una assegurança de vida amb unes condicions exclusives on, per agrair-li la seva fidelitat com a client, ERSM incrementa un 10% el capital assegurat sense cap cost per a ell.

El client via email rebrà la proposta amb una prima anual molt aproximada basada en el capital de 100.000 euros, la seva edat real, i en una activitat professional sense feines manuals o de risc. El client que vulgui pot posar-se en contacte amb ERMS a través de Whatsapp, telèfon o email.

Pida precio