Una assegurança de vida per als nostres clients
Acord amb GANVAM davant el Covid-19

Regalem una nit d’hotel als nostres clients

ERSM regala una nit d’hotel per a 2 persones entre els clients actuals de la corredoria que ens portin una o més pòlisses. La campanya va dirigida als clients particulars vigents, que se’ls informa que si ens porten alguna pòlissa més els regalem una nit d’hotel a escollir d’entre una àmplia oferta a tot el territori espanyol. Un cop confirmada l’alta, el client rebrà un codi perquè el pugui canviar per una nit a l’hotel que prefereixi, sigui de la comunitat autònoma o d’una altra.

A causa de la situació generada pel Covid-19 i l’Estat d’Alarma, ERSM Insurance Brokers ha iniciat aquesta campanya que no només vol fidelitzar els clients, sinó també donar suport al turisme nacional regalant la nit d’hotel. I és que el turisme s’ha convertit en el sector que aporta més riquesa a l’economia espanyola, amb un total de 190.000 milions d’euros anuals, que representen el 15% del PIB a més de 2,8 milions de llocs de treball, segons dades del 2019 .

És important recordar que la campanya només és per a clients actuals d’ERSM, no per a nous clients. I la campanya no és acumulable, és a dir, els clients que portin una o diverses pòlisses durant la vigència de la campanya, només rebran una vegada el regal.

Fes clic aquí per tenir el teu regal

 

Pida precio