ERSM Palma i BMN Brokers es fusionen per intermediar a les Balears
Contractació de pòlisses ràpida i àgil en concessionaris

Neix ERSM Llevant per operar a la Comunitat Valenciana

ERSM Insurance Borkers ha arribat a un acord amb Juan José Gómez Correduría de Seguros SL per a la creació d’ERSM Levante Correduría de Seguros SL L’experiència de Juan José Gómez com a corredor d’assegurances durant trenta-cinc anys, s’uneix a la feina desenvolupada per ERSM Insurance Broker a la Comunitat Valenciana.

ERSM Levante gestionarà un volum de més de 6 milions en primes intermediades, donant servei a més de 1400 clients. La corredoria comptarà amb Juan José Gómez com a Conseller i Juanjo Márquez com a Director General.

Un dels principals objectius serà posicionar el negoci a l’avantguarda de la gerència de riscos a la Comunitat Valenciana. Per aconseguir-ho, es compta amb les eines que el grup ERSM Insurance Brokers ha desenvolupat i que el distingeixen com un dels líders en R+D+I del sector de la mediació a Espanya.

ERSM Levante, composta per un equip jove però amb experiència en la gestió de riscos i la cerca de solucions asseguradores per als seus clients, se situa entre les deu primeres corredories de la Comunitat Valenciana per volum d’ingressos.

 

Pida precio