ERSM s’associa amb Automòbil Club de Xile
Els bancs no poden obligar a contractar una assegurança als clients

Mapfre s’incorpora a Hyundai amb el suport d’ERSM

Hyundai Motor España incorpora un nou partner a l’ assegurança Hyundai , MAPFRE, companyia asseguradora de referència del mercat espanyol, i amb el suport del grup ERSM Insurance Brokers, ampliant així l’oferta dirigida als seus clients.

Hyundai no només es preocupa pel vehicle en si, sinó que el seu objectiu és oferir la màxima tranquil·litat als clients. Per això, el seu compromís no finalitza amb el lliurament de les claus del vehicle, sinó que va més enllà, oferint la primera assegurança de cotxe pensada exclusivament per a cada Hyundai.

Entre les cobertures diferencials desenvolupades per MAPFRE per als clients de l’assegurança Hyundai, destaca la reparació a la Xarxa Oficial Hyundai i la cobertura de vehicle nou màxim del mercat. A més, els clients que contractin la modalitat Tot Risc amb Franquícia comptaran en exclusiva amb un descompte del 50% en l’import de la franquícia en cas de sinistre, de forma il·limitada, i sempre que la reparació es faci en concessionari oficial.

L’assegurança inclou també altres cobertures destacades, com ara assistència en carretera des del km 0 i, opcionalment, vehicle de substitució i danys cinegètics.

L’acord, intermediat per ERSM Insurance Brokers, reforça el compromís de Hyundai amb els seus clients i la seva proposta de valor, millorant així l’experiència de marca i mantenint-se com a referent pel que fa a la satisfacció dels seus clients.

Hyundai ja comptava amb la col·laboració d’altres asseguradores, amb la incorporació de MAPFRE es completa el llistat de proveïdors referent del sector de l’assegurança de l’automòbil.

Pida precio