Sobre les assegurances i el Covid-19
Per a un préstec ICO no cal contractar una assegurança

Llancem l’app d’ERSM per a clients

Aquests dies de confinament, amb l’objectiu de facilitar els canals de contacte entre els clients i l’ERSM, hem llançat la nova app d’ERSM per a smartphones. Qualsevol dels nostres clients es pot descarregar l’app i consultar les pòlisses.

L’app permet consultar les pòlisses a nom del prenedor i/o assegurat, sol·licitar un duplicat de pòlissa, pagar un rebut pendent, consultar els rebuts, consultar els sinistres oberts, donar el comunicat d’un sinistre i sol·licitar assistència a la carretera en el cas de incidència amb el vehicle.

A continuació, detallem un parell de procediments que poden ser útils sobre l’app:

Com accedir a l’app

L’app té la versió per a IOS (Iphone) i Android.

Per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rsm.correduria

Per a IOS: https://apps.apple.com/es/app/rsm-seguros/id1283115979

El client s’ha de descarregar l’app. Accedir amb el seu email que tenim registrat a la nostra base de dades. I per obtenir la contrasenya, simplement ha de fer ‘recuperar contrasenya’ i la rebrà a l’email que tenim registrat.

Com gestionar les pòlisses d’una altra persona al meu usuari de l’app

L’app permet que pugueu veure i gestionar les pòlisses d’un altre prenedor o assegurat. Això és pràctic si, per exemple, un membre d’una parella vol poder tenir a l’app les pòlisses i les del cònjuge. O si un empresari vol veure les pòlisses de dues o tres empreses a un mateix usuari de l’app. Però per a grups d’empreses (amb molts prenedors i CIF diferents) no és recomanable. Per això, hi ha l’Oficina Virtual.

A continuació, expliquem com es pot gestionar les pòlisses d’un altre prenedor al teu usuari de l’app:

  1. Entra amb el teu usuari a l’app i al menú principal (cantonada superior esquerra), selecciona el submenú «Seguiment altres clients».
  2. Seleccioneu la pestanya «Enviades» i premeu el botó «Enviar una sol·licitud».
  3. Introdueixes el NIF/CIF del prenedor/assegurat del que vols veure a l’app les seves pòlisses i documents.

Un cop enviada la sol·licitud, heu de sortir de l’app (tancar la sessió) i entrar amb l’usuari (CIF) i password de l’altra persona.

Un cop hagis entrat a l’APP amb l’usuari de l’altra persona, ves al submenú de «Seguiment altres clients», i accepta la sol·licitud. A partir d’aquest moment, podreu veure les pòlisses de la vostra empresa des de l’app amb el vostre usuari.

Pida precio