Com estan canviant els clients d’assegurances pel Covid-19
Puja l’impost de primeres d’assegurances

Llancem el Club Clients ERSM amb avantatges i descomptes

ERSM Insurance Brokers llança un club d’avantatges exclusius per als clients de la corredoria. La visió d’ERSM és poder oferir un valor afegit als serveis professionals de la mediació, amb l’objectiu de crear un vincle més estret amb els seus clients.

Els clients podran accedir al club a través d’un portal web o app per a smartphones, on trobareu assegurances personals, serveis gratuïts i descomptes en automoció, viatges, espectacles i activitats per a tota la família. Podeu accedir-hi fent clic aquí i entrar les vostres dades a l’apartat Registre del Club Clients.

L’acord amb més de 500 marques comercials diferents possibilita que els clients puguin portar descomptes en cadascuna de les compres que facin a les seves botigues web. Botigues com El Corte Inglés, Fnac, MediaMarket, Nike,… o e-commerce de Vueling, JustEat, Booking; incloent entrades per a espectacles i lleure (Cinesa, Ticketmaster,…).

El funcionament es basa en el cashback, és a dir, quan un client faci una compra o reserva a les diferents botigues del club, li generarà un reemborsament que es reflectirà al seu moneder virtual. Cada client anirà acumulant euros per les seves compres on line quan ho faci des de les promocions agrupades que trobareu al club.

El Club Clients s’ha posat en marxa aquesta setmana i es poden donar d’alta tots els clients d’ERSM que ho desitgin. Properament, altres corredories del Grup ERSM iniciaran aquest servei addicional entre la cartera de clients.

Pida precio