Acord amb GANVAM davant el Covid-19
ERSM s’associa amb Automòbil Club de Xile

La nova carta verda a partir de l’1 de juliol

El nou format de la carta verda s’avança a l’1 de juliol del 2020. És la decisió que ha adoptat el Consell d’Oficines Nacionals (CoB), al qual pertany Ofesauto, quan fa tot just un mes havia establert que els canvis s’implantarien des del 2021.

La carta verda, com es coneix al Certificat Internacional d’Assegurança d’Automòbil, podrà estar impresa en blanc i negre i es generarà en format pdf. Les asseguradores tindran l’opció d’enviar el fitxer per correu electrònic. Però Ofesauto aclareix que de moment no serà vàlid mostrar el PDF des del dispositiu, sinó que haurà d’estar imprès.

Els països extracomunitaris els vehicles dels quals podran acreditar a Espanya l’assegurament a partir de l’1 de juliol de 2020 són: Albània, Azerbaidjan, Bielorússia, Bòsnia, Iran, Israel, Macedònia, Moldàvia, Montenegro, Rússia, Tunísia, Turquia i Ucraïna. El Marroc mantindrà el format antic de carta verda.

Ofesauto precisa que la nova informació sobre la carta verda s’adreça principalment a les institucions encarregades de verificar l’assegurança obligatòria de vehicles.

Pida precio