ERSM, Cetelem i ACEMA regalaran una assegurança d’Extensió de Garantia
ERSM present a EXPOGANVAM 2022

Grup Risk adquireix la participació d’ERSM a Crèdit Andorrà

El Grup RISK adquireix la totalitat de les accions d’ERSM Insurance Brokers al Grup Credit Andorrà, que fins ara era del 51%. L?operació s?emmarca dins del procés de reestructuració de la divisió asseguradora del grup bancari.

Fins ara ERSM Insurance Brokers estava participada pel grup financer andorrà i el grup RISK, gràcies a l’acord de fusió dels seus respectius negocis de corredoria d’assegurances i reassegurances i consultoria el 2018 passat. Aquesta unió va suposar la creació d’una corredoria líder al mercat espanyol, que va millorar la capacitat d’inversió, recursos i capil·laritat, sumant especialització al sector d’empresa, experiència a la consultoria de riscos, i la distribució massiva a particulars i col·lectius

Actualment, ERSM Insurance Brokers té 147 empleats, un volum de 173 milions de primes intermediades i uns ingressos de 26 milions d’euros en comissions; atén 170.000 clients, i disposa d’una xarxa d’oficines i col·laboradors que dóna cobertura a tota la Península i les Illes.

Amb aquesta operació, ERSM consolida la seva voluntat de lideratge i independència i mira un futur d’estabilitat del negoci, amb superació professional i compromís amb els clients. Actualment, ERSM està encapçalada per Ricardo Soler, conseller delegat, i Salvador Vilallonga, director general.

Pida precio