La nova carta verda a partir de l’1 de juliol
Mapfre s’incorpora a Hyundai amb el suport d’ERSM

ERSM s’associa amb Automòbil Club de Xile

Amb l’objectiu d’adaptar-se als canvis que generarà la pandèmia per Covid-19 a la mobilitat urbana, Automòbil Club de Xile va prendre la decisió de diversificar el negoci i obrir, en aliança amb ERSM Insurance Brokers.

Si bé treballaven des de l’any passat en aquesta línia de negocis, l’emergència sanitària va obligar a avançar-ne la implementació, especialment per contrarestar la forta caiguda que van veure en els ingressos provinents dels seus serveis de classes de conducció.

El gerent general d’Automòbil Club, Alfredo Lavanchy, explica que van decidir posar les fitxes a la nova firma MACC Corredorres de Borsa oferint pòlisses per a auto, però tenen previst llançar al juliol productes financers enfocats a bicicletes i scooters elèctrics.

A la data, Automòbil Club de Xile ha venut quatre mil assegurances per a cotxes i espera tancar a final d’any la contractació de cinc mil pòlisses i arribar a les 13 mil el 2021. Segons xifres de l’Associació d’Asseguradors de Xile, l’any passat es van emetre a nivell país més de tres milions de pòlisses per cobrir sinistres de vehicles, i des de començament d’any, la xifra acumula 375 mil.

A més, projecten arribar a més de 20 mil assegurats al rubro automotriu d’aquí a dos anys i 30 mil si s’hi inclouen bicicletes i scooters. Amb tot, s’espera que la corredoria aporti gairebé un terç dels ingressos totals de la companyia aquest any (ascendents a 7.300 milions de dòlars).

MACC Corredors de Borsa opera 100% en línia, per la qual cosa l’assegurament del vehicle es fa a través de fotografies que avalin el seu estat al moment de fer la contractació.

Pida precio