Grup Risk adquireix la participació d’ERSM a Crèdit Andorrà
ERSM al top 10 del rànquing de corredories a Espanya

ERSM present a EXPOGANVAM 2022

El proper 25 de febrer l’Associació Nacional de Venedors de Vehicles de Motor, Reparació i Recanvis (GANVAM) celebra a IFEMA Madrid la primera edició d’EXPOGANVAM, esdeveniment que aspira a ser el punt de trobada de la distribució del nostre país. Amb el lema “Un pas per davant”, la trobada –que comptarà per a la seva obertura amb el president de la CEOE, Antonio Garamendi, o del president de Volkswagen Group Espanya Distribució, Francisco Pérez Botello, entre altres personalitats– té com a objectiu abordar la transformació del model de negoci que es deriva de factors com la digitalització i la connectivitat.

En aquest context, les relacions de les marques amb les xarxes; com treure el màxim profit als vehicles d’ocasió; com adaptar la postvenda a una mobilitat assequible, sostenible i rendible o com implementar estratègies de diversificació seran alguns dels pilars d’aquesta trobada que, conduïda per la periodista Patricia Betancort, reunirà més de mig miler de professionals de l’automoció. L’esdeveniment, que se celebrarà al Centre de Convencions Nord d’IFEMA, compta amb el suport de més de quaranta empreses patrocinadores que presentaran les propostes als assistents, amb la finalitat d’aportar solucions reals al canvi de paradigma que viu el sector.

Per poder consultar tota la informació us deixem l’enllaç a la web de l’esdeveniment: https://ganvam.es/expoganvam/

Com a actors rellevants del sector, des d’ERSM hem volgut ser presents en aquesta cita tan important juntament amb AFFINITY Soluciones, el nostre soci estratègic per donar Solucions globals a col·lectius del sector.

ERSM compta amb un codi de descompte especial perquè els nostres clients puguin adquirir l´entrada a un preu reduït. Així, si hi esteu interessats, podeu comprar l’entrada accedint a l’enllaç que us facilitem, omplir els camps obligatoris amb les vostres dades i introduir el codi ERSM al requadre que indiquem.

A més, tindrem una curta exposició molt interessant a la qual ens agradaria que poguessis acudir, en una de les sales adjuntes a les 13:25h amb el lema: “Millora la teva rendibilitat amb el programa: Multi Solució en Automoció i Mobilitat.” Un programa amb solucions dissenyades especialment per a empreses distribuïdores d’aquest sector per millorar-ne la rendibilitat, estalviar i incrementar les vendes amb els seus clients.

Pida precio