Contractació de pòlisses ràpida i àgil en concessionaris
Grup Risk adquireix la participació d’ERSM a Crèdit Andorrà

ERSM, Cetelem i ACEMA regalaran una assegurança d’Extensió de Garantia

ERSM Insurance Brokers amb ACEMA (Associació dels Comerciants d’Electrodomèstics i Mobles de Cuina d’Espanya) i Cetelem (marca comercial de BNP Paribas Personal Finance a Espanya) han subscrit un acord de col·laboració per regalar una assegurança d’extensió de garantia de productes durant dos anys més, respecte a la garantia del fabricant. Els clients i consumidors que acudeixin als 500 punts de venda associats a ACEMA, repartits per tot el país, es podran beneficiar d’aquesta assegurança en comprar un electrodomèstic sense cost addicional per al client, el qual estarà integrat al pagament sense interessos.

L’acord permetrà que el consumidor pugui escollir l’opció més sostenible i exercir el seu dret a reparar. A més, aquesta assegurança fomentarà l’estalvi, ja que arreglar els aparells d’ús diari serà més econòmic que adquirir els nous productes. Una iniciativa que està en línia amb els compromisos corporatius de les tres parts per la sostenibilitat i l’economia circular, ja que el client podrà adquirir productes d’alta eficiència energètica i més vida útil.

L’experiència d’ERSM a llançar programes asseguradors de valor afegit al sector de l’Automoció, ha servit a la corredoria per adaptar el sistema al sector de la Distribució de Béns de Consum de la mà de Cetelem i ACEMA. Amb això aconsegueix donar solucions a un consumidor final que cada vegada és més exigent davant la competitivitat del mercat. Amb aquest acord, ERSM aposta fermament pel món de la Distribució, aportant solucions asseguradores de la mà dels millors especialistes del sector.

Pida precio