ERSM al top 10 del rànquing de corredories a Espanya

ERSM celebra el primer torneig de golf a camp gran

ERSM ha celebrat el primer torneig de golf en camp obert aquest passat divendres al Club Vallromanes . Un esdeveniment que ha congregat clients, proveïdors i amics de la corredoria.

El guanyador a la categoria Handicap Inferior ha estat Luis Domínguez, seguit de Pedro Navarrete en segona posició. A l’àmbit de Handicap Superior ha guanyat Juan Luis Alvarez, i en segon lloc Felicisimo Aparicio. El drive més llarg se l’ha endut Iñoigo Montseino-Espartero, i la bola més propera a forat ha estat per a Salva Vilallonga i Daniel Gimenes.

La vinculació d’ERSM amb l’esport té els seus orígens des del principi de la constitució de la RSM Corredoria d’Assegurances, cap a finals dels anys 80. Des de llavors i encara ara, la corredoria s’ha caracteritzat per donar suport a l’esport local a diferents municipis. Destacant el patrocini com a espònsor oficial del primer equip de 3a divisió del CF Vilanova, i l’equip masculí d’Hoquei CP Vilanova, a l’OK Lliga.

En l’àmbit del golf, ERSM fa 23 anys que organitza torneig de Pitch&Putt. Aquest 2022, amb l´inici d´una nova etapa d´ERSM Insurance Brokers, tornem a apostar per l´esport. En aquesta ocasió, impulsant el 1r torneig ERSM de Golf.

Aquesta primera edició ha comptat amb el suport de les companyies Caser, Catalana Occident, FIATC i Surne.

Pida precio