ERSM present a EXPOGANVAM 2022
ERSM celebra el primer torneig de golf a camp gran

ERSM al top 10 del rànquing de corredories a Espanya

ERSM Insurance Brokers manté el lideratge i se situa entre les deu corredories globals d’Espanya, segons l’estudi ‘Estat Econòmic-Financer de les Corredories Espanyoles. Edició 2022’, realitzat per IMAF i INESE .

L’estudi recull informació de corredories pertanyents a multinacionals de la mediació, de les dependents de grups empresarials (exclosos els bancs) i, principalment, corredories independents. ERSM apareix al rànquing de corredories internacionals i ha estat exclosa del llistat d’independents per pertànyer durant l’exercici 2020 a Crèdit Andorrà Financial Group.

La desvinculació, l’any passat, del grup financer andorrà, a partir d’ara situa ERSM com la primera corredoria independent d’Espanya. Amb la xifra de negoci del 2020, encapçalaria la llista de l’estudi d’INESE.

Referent al rànquing de corredories internacionals, ERSM és al top 10, al costat de les grans multinacionals com AON, Willis i Marsh, ocupant la desena posició.

ERSM Insurance Brokers vol agrair als seus empleats, col·laboradors i clients la confiança que han mostrat any rere any amb les corredories del grup.

Pida precio