Neix ERSM Llevant per operar a la Comunitat Valenciana
ERSM, Cetelem i ACEMA regalaran una assegurança d’Extensió de Garantia

Contractació de pòlisses ràpida i àgil en concessionaris

ERSM Insurance Brokers i PapelCero by Dealerbest han aconseguit crear la forma més fàcil i ràpida per oferir una pòlissa de cotxe als clients dels distribuïdors de vehicles només punxant un botó.

A través del programari PapelCero, tota la documentació que arreplegue l’equip comercial del concessionari estarà controlada en tot moment. De manera que podreu veure d’una ullada què falta o si la documentació està preparada per enviar-la als diferents departaments. En el moment que estigui tot llest, i amb un sol botó, s’enviarà l’expedient per a la finalització de la venda ia ERSM per a l’oferta de l’assegurança del client.

Administració farà la seva feina amb la seguretat de tenir tota la documentació necessària i disponible a PapelCero. Mentrestant, l’equip d’ERSM vetllarà perquè el client trobi de forma ràpida i senzilla l’assegurança que li convé més, i tot això minimitzant al màxim els processos i l’acció dels equips de venda.

Un nou sistema nou per al sector de la distribució de vehicles que de manera ràpida i fàcil aconseguirà augmentar els ingressos i aconseguir un vincle amb el client que el mantindrà fidelitzat.

Pida precio