Els bancs no poden obligar a contractar una assegurança als clients
Llancem el Club Clients ERSM amb avantatges i descomptes

Com estan canviant els clients d’assegurances pel Covid-19

L’experiència de viure en un món amenaçat per un virus no deixa indiferent ningú. Són molts els estudis realitzats durant els darrers mesos en què es posa de manifest un canvi en el comportament i en els hàbits de compra del consumidor. Els efectes són diversos, però hi ha un ampli consens en què el preu ha adquirit un protagonisme més gran a l’hora de decidir les nostres compres. És una cosa que s’aprecia a tots els sectors, inclòs el de les assegurances. Les consultes en línia, comparant diferents preus de productes asseguradors, van créixer durant el confinament i segueixen a l’alça. Aquest fenomen s’observa també a la majoria dels sectors de l’activitat econòmica.

La salut i la seguretat, dos conceptes molt relacionats amb l’oferta i els valors de l’assegurança, són dues prioritats clarament a l’alça per als consumidors envoltats d’emergència sanitària com la que vivim des de fa mesos. La incertesa per la situació econòmica és un altre element que juga un paper decisiu en el comportament dels consumidors. Les notícies sobre l’evolució de l’economia estan plenes d’incerteses i auguris negatius, per la qual cosa els ciutadans es mostren més prudents que mai a l’hora de fer les compres. Els psicòlegs destaquen que l’autocontrol de la despesa està aconseguint nivells equivalents als dels pitjors moments de l’última crisi financera.

Un requeriment dels consumidors nous és disposar d’un accés digital a la informació dels productes i serveis. En el cas de productes aparentment complexos com són les assegurances, les webs comercials que utilitzen recursos gràfics, taules i elements que faciliten la comprensió dels diferents productes, com és el cas de Verti, tenen una gran acceptació. De la mateixa manera, resulta essencial poder fer i comparar el càlcul de cada modalitat d’assegurances per facilitar la decisió del client. El procés s’arrodoneix facilitant la contractació des de la pròpia web i, per descomptat, proporcionant al client la possibilitat de fer consultes per via telefònica.

Pida precio